Wie komen er op mijn website?

 • Veel gehoorde klachten:

  Er is wel een web analytics pakket geïnstalleerd maar hier wordt weinig mee gedaan.
  Er is geen inzage in wie de bezoekers op de website zijn en hoe ze er komen.
  We willen beter weten waar de bezoekers geïnteresseerd in zijn en waar ze over struikelen.

  Wat Ithaca Internet Marketing voor u kan doen:

  1. Analytics

  Bij elke website is de eerste stap naar verbetering het creëren van inzicht. Ithaca kan voor uw website Analytics installeren en beheren. Het meest gebruikte web analytics pakket voor klein tot middelgrote websites is Google Analytics, wij hebben ruime ervaring met Google Analtyics. Met behulp van goede analytics zal volledige inzage worden gekregen in wie er op uw website komen, hoe ze er komen en wat ze bekijken.

  2. Rapportage


  Vaak is analytics software al aanwezig maar ontbreekt het toch aan de juiste inzage in de belangrijke getallen. Met jarenlange ervaring in web analytics brengen wij enkel de voor u belangrijke informatie in kaart. U ontvangt maandelijks een rapport “een dashboard” in de vorm van één bladzijde waarin u direct kunt zien wat de huidige status van uw website is. In overleg kan dit dashboard worden aangepast en naar verloop van tijd steeds verder worden geoptimaliseerd.

  3. Advies

  Op basis van gegevens en inzicht kunnen beslissingen worden gemaakt. Blijkt bijvoorbeeld dat uw bezoekers hoofdzakelijk op zoek zijn naar contact gegevens dan kan er voor gekozen worden deze meer prominent op de site te plaatsen, het kan echter ook zo zijn dat een uitgebreide FAQ (Veel gestelde vragen) veel vragen van bezoekers beantwoord, dit scheelt u weer veel telefonische support! Kortom, op basis van goede inzage in uw website kunnen goed onderbouwde beslissingen worden genomen.