Nieuwe Panty Webshop

Begin 2013 hebben we de panty webshop Pantyfashion.nl overgenomen. Waar de vorige eigenaar deze webwinkel vanuit het niets heeft opgebouwd gaat Ithaca Internet Marketing deze nu naar een hoger niveau proberen te brengen. Uiteraard zal onze in-house kennis van online promotie hierbij een handje helpen. Verder is ook het assortiment uitgebreid met hippe panty’s. Neem ook een kijkje op www.pantyfashion.nl!

Aluminiumfoto.nl

2012 – Via Aluminiumfoto.nl kunnen eigen foto’s worden geprint op aluminium fotopanelen. Dankzij degelijke Zoekmachine Optimalisatie en diverse aanpassingen op de website zelf is de website momenteel voor diverse zoektermen in de top 10 van Google te vinden.

Klikbare Kaart

2012 – Nieuw concept gelanceerd: KlikbareKaart.nl. Gemakkelijk en snel een eigen klikbare kaart van Nederland maken. Online aanpassen, Script kopiëren, Plakken en klaar!

Westendorp

2012 – Website voor Westendorp Personeel- & Bedrijfscoaching opgeleverd. Clean, technisch en persoonlijk. Zie www.jellewestendorp.nl.

Rodenburg Tuinen

2012 – Met 3 vestigingen in Nederland en 2 in België is Rodenburg Tuinen een gerenomeerd tuinbedrijf. Wij voeren in samenwerking met KY een zoekmachine optimalisatie project uit om de website RodenburgTuinen.nl beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

JM Toolshop

2012 – JM Toolshop is een webshop voor professioneel gereedschap. Nieuwe klanten worden via Google gezocht zowel door Zoekmachine Optimalisatie als Adwords Campagne Beheer. Ithaca Internet Marketing beheert deze processen voor JM Toolshop.

GoldenDeals.nl

2011 – GoldenDeals.nl is een korting site met elke dag een nieuwe actie. Ithaca Marketing heeft samen met Typus allereerst de GoldenDeals Facebook pagina vernieuwd. Verder beheert Ithaca de Facebook marketing campagne voor GoldenDeals waarmee in 4 maanden 2.500 nieuwe Facebook Fans zijn verzamelt.

FlexBeleggen.nl

2011 – Voor de online beleggingsite FlexBeleggen heeft Ithaca Marketing een zoekwoord analyse uitgevoerd. Op basis hiervan is de website aangepast en is vervolgens een linkbuilding campagne gestart.

WijnServices

2011 – Voor de webshop www.wijnservices.nl voeren wij de gehele online promotie uit. Dit bestaat o.a. uit Google Adwords beheer, linkbuilding en Social Media adverteren. WijnServices richt zich op het segment kwaliteitswijnen.

PlateMarketing BV

2010 – PlateMarketing BV is sinds 2004 een vaste klant van Ithaca Internet Marketing. Wat begonnen is vanuit website onderhoud is langzaam uitgegroeid tot brede online marketing diensten waaronder zoekmachine optimalisatie en linkbuilding.