Over Ithaca Internet Marketing

 • Ithaca (itaka) Internet Marketing is opgericht door Luuk Noordhoff. Noordhoff is sinds 2002 actief als internet ondernemer. Wat begon als het maken van websites als hobby in 2002 groeide vanaf 2003 al uit tot het creëren van commerciële online platforms waarmee inkomsten worden gegenereerd d.m.v. advertentie inkomsten, affiliate inkomsten en dropshipping. 

  Wat wij doen?

  Met deze brede ervaring is Ithaca Internet Marketing in staat haar klanten te ondersteunen op het gebied van Online Conceptontwikkeling en Website & Webshop Promotie. U kunt deze activiteiten aan ons uitbesteden tegen een uurtarief van € 60,- tot €85 afhankelijk van de activiteit. Om dergelijke projecten goed tot uitvoering te brengen gaat onze voorkeur uit naar langere samenwerkingen. Deze pagina noem ik  Over Ons omdat daar waar nodig altijd samen wordt gewerkt met programmeurs en designers afhankelijk van de projecten.

  Hoe te beginnen?

  Voordat er kan worden begonnen met een promotie & optimalisatie traject zal er eerst een SEOscan worden uitgevoerd. Hierin zal worden gekeken naar de huidige stand van de website, het marktsegment, de zoekvolumes en de mate van concurrentie. Op basis hiervan kan van beide kanten worden besloten wat er precies nodig is en hoe dit zal worden uitgevoerd.

  Duurzame samenwerking; Optimalisatie vereist constante aandacht.
  Resultaatgericht; Wij werken op basis van commerciële targets.
  Service op maat; U krijgt ondersteuning waar deze nodig is.

  Klanten

  Onze klanten variëren van een Internationaal Tuincentrum, tot een plaatselijke schoenenwinkel, een zelfstandige coach, een webwinkel in exclusieve wijnen en meer. In het portfolio vind je een overzicht van enkele klanten met beschrijvingen van de activiteiten: