Conceptontwikkeling

 • Van idee naar winstgevende website? Van domeinnaam naar een draaiende webwinkel! De ontwikkelingsfase is lastig en duurt vaak lang. Voor ons is dit echter dagelijkse kost. Dankzij de ervaring van het creëren van tientallen Websites, Webwinkels, Social Media accounts en Reclame Campagnes zijn wij in staat de conceptontwikkeling snel en gericht uit te voeren.

  Wij helpen u met:

  Ontwikkeling van idee naar website
  Commerciële exploitatie waardevolle domeinnamen
  Marktonderzoek naar online kansen in Binnen-/Buitenland
  Vergelijken van diverse verdienmodellen
  Complete bouw webwinkel of website(s)

  Concepten:

  Een overzicht van de meer interessante projecten waar wij aan werken en (mede)eigenaar van zijn:

  Website

  App

  Webwinkel

  Website

  Nieuwe Projecten: Allesin1vergelijker.eu

  De derde vergelijker alweer vergelijkt Alles in 1 Pakketten. Op Allesin1vergelijker.eu lees je recensies en ervaringen van consumenten met Internet, TV & Bellen van de beste Alles in 1 aanbieders van Nederland. Klik hier om de pagina te bezoeken en de goedkoopste alles in 1 pakketten te vergelijken.

  Markt: Consumentenmarkt
  Resultaat: Binnenkort!

  Werkwijze

  Projecten kunnen volledig of deels door ons worden uitgevoerd. Hierbij werken wij bij voorkeur als gelijkwaardige partners met prestatieafspraken waarbij wij vooraf een inschatting maken van de verwachte omzet. Kortom alles is mogelijk in overleg! Neem contact op via 070-7857935 en/of  info@ithacamarketing.nl en wij bellen en/of mailen u binnen 2 werkdagen terug!