Adwords Beheer

 • Google verdiende in 2011 $37,9 miljard, waarvan  96% via advertentie verkopen. Nederlandse bedrijven gaven in 2011 €565 miljoen uit aan Zoekmachine Marketing. Ondanks dat veel zoekmachine gebruikers de advertenties herkennen en ook af en toe zullen mijden blijkt dat toch 20-25% van de kliks in Google op Adwords advertenties zijn. Zolang gebruikers maar relevante resultaten aangeboden krijgen willen zij ook best op advertenties klikken.

  Adwords Beheer

  Een Google Adwords campagne aanmaken en opzetten is géén hogere wiskunde. Google heeft alles redelijk gebruiksvriendelijk gemaakt en er is genoeg uitleg op internet te vinden. Het grote falen van veel Adwords campagnes gaat zitten in het onderhoud en de optimalisatie. Als een campagne eenmaal draait betekent dit niet dat het hiermee klaar is, vaak begint het echte werk pas.
  Waarom Adwords Uitbesteden?
  In 90% van de gevallen besparen wij klanten geld
  Adwords Account Beheer is onze core business
  Wij hebben een contactpersoon bij Google

  Uitbesteden vanaf welk budget?

  Voor kleine campagnes geldt dat Adwords Beheer vaak in ongeveer 6 tot 8 uur per maand kan worden gedaan, bij erg grote campagnes van tientallen groepen en honderden advertenties kan er worden uitgegaan van soms wel 16 uur per maand. Het uitbesteden van een Adwords Campagne is daarom vaak interessant vanaf een Adwords budget van ongeveer €500,- per maand. Indien het budget hier ver onder zit zijn de kosten van het beheer te groot ten op zichtte van de advertentiekosten.

  Hoe werkt het?

  Indien u over wilt gaan tot uitbesteding van Google Adwords aan Ithaca Internet Marketing dan beginnen wij met een gratis intake. In deze intake zullen wij inventariseren wat de huidige stand van zaken is (heeft u reeds een campagne lopen of niet) etc. Vervolgens zullen wij samen doelen opstellen en het budget bepalen. In de eerste maand zal de campagne worden opgezet, vanaf de 2e maand zult u een maandelijks rapport ontvangen met de belangrijkste KPI’s uit uw campagne.
  Bij interesse kunt u bellen met: +31(0)70-7857935, mailen via contact formulier of naar: info@ithacamarketing.nl.
  Wilt u meer weten over het inzetten van Google Adwords of Zoekmachine Optimalisatie verwijzen wij u graag naar een artikel over de verschillen tussen deze twee kanalen. Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen en beantwoorden wij zo goed mogelijk uw vragen.