Adverteren op Facebook

 •  

  • Meer interactie tussen uw Facebook Fans?
  • Direct uw doelgroep bereiken met een eigen boodschap?
  • Aantal fans vergroten?

  Waarom Adverteren op Facebook?

  Bij het adverteren op Facebook kunnen campagnes gemaakt worden gericht op erg specifieke doelgroepen. Waar je bij Google eigenlijk niet precies weet welke klanten je benaderd kun je bij Facebook een exacte selectie van leeftijd/geslacht/woonplaats en interesses maken zodat je altijd je perfect doelgroep bereikt.

  Wat zijn  de mogelijkheden?

  Bij het maken van een advertentie op Facebook kan er gekozen worden tussen een standaard advertentie en een meer sociale ‘engagement’ advertentie, in het Nederlands ‘verslagen’ genoemt. Bij deze laatste komen vrienden van de doelgroep in de advertentie te staan met een tekst als ‘Frank vindt Google leuk’.

  Hoe kan ik helpen?

  Facebook advertentie campagnes kunnen geheel of gedeeltelijk worden uitbesteed aan Ithaca Internet Marketing. Hiermee haalt u direct een stukje ervaring op het gebied van Facebook promotie in huis. Tevens hebben wij een direct contactpersoon bij Facebook om snel over campagnes te kunnen overleggen. Over het algemeen gaan nieuwe campagnes bij Ithaca binnen 1 week al live en zult u direct profiteren van nieuw verkeer.

  Case: van 200 naar 4.200 fans in 4 maanden

  In een recente opdracht zijn we voor het bedrijf GoldenDeals aan de slag gegaan met enkele Facebook campagnes. Goldendeals is een dagaanbiedingen website met op het moment van aanvangen 200 Facebook vrienden. In deze advertentie campagne zijn specifieke advertenties per dagaanbieding en bijpassende doelgroep gemaakt. Hiermee is uiteindelijk in 4 maanden het aantal Facebook vrienden gegroeid van 200 naar 4.200 fans.

  Ervaring met Facebook Ads
  Direct contactpersoon bij Facebook
  Advies op maat
  Snel uw advertentie live!

  Neem contact op via +31(0)70-7857935 of mail mij op luuk@ithacamarketing.nl om de mogelijkheden te bespreken!